onsdag 6. januar 2010

Temperaturen synk mot -20 grader. Det er mykje snø. Me er eit av verdas rikaste land, fleire gonger kåra til verdas beste land å bu i.
-
6200 mennesker bur på gata.
-

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kva er det du vil fram til med denne artikkelen?

Bildet der er jo ikkje av ein nordmann engang, men sannsynligvis et eller anna ugras i frå øst-europa

Odin sa...

anonym- hallo?


Vi kan umulig være verdensbeste land og bo i når så mange lever på gata, er virkelig det tallet kun for norge?

Ane sa...

Ja det var det siste tallet eg høyrde for Noreg. Det står på sida til KrFU.

Anonym sa...

Nå må folk våkne opp! Slutt med og bruke begrepet "verdens beste land" som noe positivt!!!, det er så utrolig missvisende, den kåringa der er jo bare en speiling på gjennomsnittlig levealder, utdanningsnivå og inntekt. Den sier faktisk ingen ting om hvordan man faktisk har det, men ka gjør det når regjeringa faktisk driter i de fattige og de husløse så lenge denne kåringa ser bra ut utad???

Malin sa...

Selv om Norge er kåret til verdens beste land å bo i, er det ikke dermed sagt at ingen skal bo på gata, måtte prostituere seg, være narkomane osv osv.. 6200 av nesten 5millioner er ikke mange prosent i forhold til andre land. Også andre rike land!! Desverre, men sånn er det..

Jeg mener ikke at man ikke skal bry seg om de hjemløse, men at om man velger å skrive et blogginnlegg om et sånt tema bør det være litt mer hold i det som blirskrevet..

Ane sa...

6200 er 6200 for mange. Eg er svært glad for at eg kan skrive om nett det eg tenker på på bloggen min. Så kan du Malin velga å heva deg øve mine blogginnlegg :)

Anonym sa...

ja ja, men trur ikkje dokke at Gud har ei meining med dette og?

God er god